[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi kan / Vi vil! på Jæren

mai 19, 2015

2UngeSpor_Mai2015Unge SPOR inviterer til en storslått forestilling i Storstova for å skape blest om seg og det de driver med. Forestillingen er HELT GRATIS for alle Unge SPOR søkere 2015, og for alle i hovedmålgruppa, 14-25 år, så er prisen kun 100kr. 

De lover publikum en fin forestilling som feirer alle de seks årene Unge SPOR har holdt på. De har valgt å kalle showet «Vi kan, vi vil». Showet viser vårt unike tilbud til lokalsamfunnet vårt, de enorme talentene som finnes her og ikke minst så presenterer det Unge SPOR som en aktør som ønsker å bidra til talentutvikling, samfunnsvekst, kulturforståelse, felleskapsbygging og kulturvekst! Alle mellom 14 og 25 år bør få vite om at vi er her for alle som kan og vil noe innenfor det brede feltet scenekunst.

Showet er visuelt spennende, musikalsk imponerende, koreografisk fortryllende og ikke minst scenisk nydelig! Live musikk, dans og drama på sitt beste.

Et av Unge SPORs mål er å få være et naturlig samlingspunkt på Jæren, og de dekker hele 8 kommuner i Rogaland per dags dato. Derfor er det naturlig å legge forestillingen til MIDT i smørøyet, nemlig Storstova.

Forestillingen vises klokken 17.00  og 19.00.
Forestillingen varer i en god time, og passer for alle som liker musikk, dans, drama, underholdning og show.

Detaljer

Dato:
mai 19, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.ungespor.no/prosjekt/tjue-fem/vi-kan-vi-vil-2015/

Sted

Storstova, Bryne
Norge

Arrangør

Unge SPOR