[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Byen vår» smis i Nittedal

mai 8, 2015 - mai 10, 2015

Prosjektsmia i Nittedal Teater viser «Byen vår» av Thornton Wilde 8.-10. mai 2015 på Nittedal Ungdomsskole (Samfunnssalen). Regi er ved Katrine Vabog.

Forfatteren Thornton Wilder fikk faktisk den gjeve Pulizerprisen for sitt skuespill «Our town» (Byen vår) i 1938. Thornton Niven Wilder var diplomatsønn og bodde store deler av sin barndom i Kina. Wilder begynte å skrive skuespill mens han gikk på lærerskole i California, hvor han ikke fant seg til rette og ble mobbet av sine medelever som over-intellektuell. Ifølge hans medelever ble han etterlatt til seg selv og gjemte seg i biblioteket, samtidig som han lærte å distansere seg fra nedverdigelsene og forskjellene.

Prosjektsmia til Nittedal Teater er for de som ønsker mer utfordring og fordype seg i skuespillerfaget. De jobber dypgående med skuespillerteknikk, rolleinnstudering, manusarbeid, improvisasjon og stemme-bruk. Skuespillerne har vært med i Teatersmia i mange år, og er med på flere av Nittedal Teaters produksjoner. Flere jobber som instruktørassistenter og som produksjonsassistenter.

Flere av skuespillerne går dramalinja på Lillestrøm og har ambisjoner for fremtiden.

Detaljer

Start:
mai 8, 2015
Slutt:
mai 10, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.nittedalteater.com

Sted

Nittedal Ungdomsskole
Norge

Arrangør

Nittedal Teater, Prosjektsmia
Vis Arrangør nettside