[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Unge SPOR: Speil, speil – hvem er vakrest?

januar 17, 2015 - januar 23, 2015

«Speil, speil på veggen der»

Spilles i Sola kulturhus 17.januar, 18.januar, 21.januar 22.januar og 23.januar. Alle forestillinger kl 19.30

Årets hovedforestilling fra Unge SPOR er skrevet og regissert av Iren Førland, og all musikken er komponert av den unge, lokale komponisten Peder Erga! Det er med stolthet Unge SPOR igjen kan presentere en fullstendig musikal hvor alt er originalt. Ur-premieren går av stabelen i 17.januar 2015, og det er forestillinger i både uke 3 og uke 4.

Denne komplette musikalen er et resultat av Iren Førland sin kjærlighet til eventyret om Snehvit. Hun gir oss med «Speil, speil på veggen der» sin unike tolkning av denne folkekjære fabelen. Sammen har Iren og Peder skapt noe som er episk! Rett å slett. Musikalen er satt i en moderne setting, og i en storby i landet Cernam utspiller eventyret seg.

Cernam ledes av den milde presidenten NixAlbus. Han har mistet sin kjære Tevelia og oppdrar nå sin datter Elia alene. Han inngår et ekteskap med den usedvanlig vakre Elvira for å gi sin lille juvel en ny mor. En union som skal vise seg dødelig, og skjebnesvanger for hele Cernam.

Ti år etter presidentens død sitter to sjeler i mørket. Begge i ensomhet på hver sin kant av byen, og begge helt uvitende om at de muligens er de eneste som kan redde Cernam fra total fortapelse.

«Speil, speil på veggen der» er løst basert på en rekke av de mange fortellingene som finnes om Snehvit. Iren Førland har nemlig ikke helt samme syn på hva som egentlig skjedde som alle andre. Du får møte både kjente og ukjente karakterer, alle en del av en mektig, magisk og episk verden fylt med kjærlighet og hat, håp og fortvilelse, lidenskap og tro!

Billettene koster 220kr for voksne, og KUN 150kr for barn og studenter med studentbevis!

Detaljer

Start:
januar 17, 2015
Slutt:
januar 23, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.ungespor.no/prosjekt/tjue-fem/speil-speil-pa-veggen-der/

Sted

Sola Kulturhus
United States + Google-kart

Arrangør

Unge SPOR