[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ski-NM OG martnadsrevy på Røros

januar 29, 2015 - januar 30, 2015

Bergstaden Teaterlag lager revy til vinterens ski-NM på røros. Ett toppet ensemble med aktører som trollbinder og et sabla godt orkester byr på perler fra lagets teaterhistorie – og knakende gode nyskrevne nummer.

Dette bli revyen for gjensyn som begeistrer – og heftige nye revyopplevelser! Vel møtt – spenn lattermusklene og ta plass ! Av de som var med på ski-NM-revyen i 1977, har både Stig Aspaas og Aud Selboe  deltatt i skrivegruppa til vinternes NM revy. Bergstaden Teaterlag tar fram noen gamle perler fra oppsetninger oppover, inkludert et nummer fra 1977, og  i tillegg er det mange dagsaktuelle nyskrevne nummer, – og vi tør love begeistring og heftige revyopplevelser.

Så de som ønsker et gjensyn med Astrid Trondsmoen, Øyvind Unsgård, Roar Sundt, Unni Ryen, Dag Harald Bakken, Birte Djernes, Rolf Feragen, Torill Bakken, Arne Drøyvollsmo,Olav Bukkvoll og Stig Arvid Leinum, -bør sikre seg en billett! Nye gode, yngre aktører som Aina og Maren Sandnes Røste, Ane Ryen Tøndel og Mia Ramsfjell er også å finne på scena.

Navnet på  NM-revyen er intet mindre enn  ‘ET MESTERVERK’ av Bergstaden Teaterlag. Vi får se om det blir et mesterlig verk, eller verk for mestre og andre – ordspillet her gir oss et stort spillerom.

Premieren er torsdag 29. januar kl. 2000  og det spilles også fredag 30.januar kl. 2000.

I tillegg settes revyen opp som vorspiel til Rørosmartnan: lørdag 15.februar kl 1900 og søndag 16. februar kl. 1900.

Detaljer

Start:
januar 29, 2015
Slutt:
januar 30, 2015
Kategori for Arrangement:

Sted

Storstuggu, Røros
Norge

Arrangør

Bergstaden Teaterlag
Vis Arrangør nettside