[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Tinsel Town»

januar 12, 2018 @ 18:30 - januar 19, 2018 @ 18:30

Unge SPOR gir deg musikalen «TinselTown»

Tinsel Town Hotel var en gang et vakker hotell, fylt med glam, glitter og stas. Et sted hvor fiffen samlet seg, og dramatikk var daglig kost. Midt i dette vandrer småbyjenta Nikki inn i resepsjonen med håp om hevn, lykke og stjernestatus. Hun fanger straks oppmerksomheten til hotellets eier, Greven. Han gir henne alt hun kunne drømt om… eller? Når Nikki velger en annen så bestemmer han seg for at om ikke han skal få henne, så skal ingen. Han låser hotellet og alle som hører til Tinsel Town Hotel i en evig loop. Hver dag fra den skjebnesvangre stunden i 1957 så våkner alle som er der til en dag helt lik som dagen før. De blir glemt av verden, og i sin uvitende tilværelse står de stille under Tinsel Town Hotel sitt tak.

De to unge og lovende venninnene Eik og Satch prøver virkelig å gjøre storbyen til sin. Men i Hollywoods ugjestmilde jungel så er ikke det så lett. En kveld havner de noe uheldig opp i stry, og mens de løper fra politiet så søker de ly i den nærmeste åpne døren de finner. Problemet er bare at når de snur seg igjen så er døren vekk. Hvor er døren? Hvor er de? Hva i all verden skal de gjøre nå?

Tinsel Town gir deg en gylden opplevelse. Skinnende fasader, vakre pin-ups og hemmeligheter i hver eneste vegg. Musikalen er skrevet av Iren Førland og Peder Erga. Radarparet har jobbet sammen ved flere anledninger og bekrefter jærsk kreativitet i en svært verdslig pakke. Tinsel Town er en musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hevn, gåter og en smule magi. Vi gir dere storslåtte ”broadway” numre og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve.

Musikalen har premiere 12.januar 2018 i Sola kulturhus kl 18.30.

Billettene koster 250kr for voksne og KUN 200kr for barn og studenter med studentbevis.
Husk at du kan «høste rabatter» ved bruk av Aftenbladkortet.

Bestill på Sola kulturhus 51 65 34 60 | www.solakulturhus.no

Forestillingen har ingen aldersgrense, men egner seg ikke for de yngste.

Spilledatoer:
12.januar kl 18.30
14.januar kl 14.00 og 18.30
18.januar kl 18.30
19.januar kl 18.30

 

Detaljer

Start:
januar 12, 2018 @ 18:30
Slutt:
januar 19, 2018 @ 18:30
Hjemmeside:
http://www.ungespor.no/

Sted

Sola Kulturhus
United States + Google-kart

Arrangør

Unge SPOR