[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SANDVIKA: En midtsommernattsdrøm

mars 31, 2022 - april 3, 2022

Sandvika barne- og ungdomsteater går for intet mindre enn William Shakespeares verdensberømte forviklingskomedie denne våren.

Det gjelder å holde tunga rett i munnen når kjærligheten settes på prøve i Shakespeares historie – med en vri!. Verdens mest kjente par, Hippolyta og Thesevs, skal gifte seg, og hele verdenspressen jager etter noe å lage overskrifter av. Og det med god grunn. For under en tilsynelatende perfekt overflate, lurer et aldri så lite kjærlighetsdrama.

Hippolyta vil arrangere dobbeltbryllup med datteren Hermia, og har selv valgt sin kommende svigersønn, kjekkasen Demetrius. Hermia på sin side har ingen planer om å gifte seg med Demetrius – hun har allerede en kjæreste, Lydia. Hermias venninne Helena, er derimot så inderlig forelsket i Demetrius at hun er villig til å ofre det meste for å vinne hans hjerte. Demetrius kunne ikke brydd seg mindre.

Hermia har nok med sin egen kjærlighetsfloke, og i håp om å fri seg fra både familie og journalister, rømmer hun og Lydia ut i skogen. Hippolyta, Demetrius og Helena jager etter, og før de vet ordet av det har de forvillet seg dypt inn i en skog som spiller etter helt andre regler hva kjærligheten angår, og alt blir snudd på hodet.

Fulgte du med hele veien?

Sandvika teater, Lille scene, 31. mars – 3. april

Detaljer

Start:
mars 31, 2022
Slutt:
april 3, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Sandvika
Norge + Google-kart

Arrangør

Sandvika Barne- og Ungdomsteater