[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SANDVIKA: «Annie» med BærMuDa Mini

mars 31, 2022 - mai 5, 2022

Det har vært ganske tøft for BærMuDa Mini denne tiden, men nå ser de «lys i tunnelen» og er klare i   med forestillingen «Annie» i Sandvika Teater 31. mars – 5. april.

Kom og opplev historien om den foreldreløse Annie som bor på barnehjemmet med den sure og sinna bestyreren Miss Hannigan. Annie får feire jul hos den snille milliardæren Warbucks og han vil gjerne adoptere henne. Men vil hun det? Eller klarer hun å finne foreldrene sine igjen?

40 barn og unge i BærMUDA Mini spiller, synger og danser i Annie – og de har eget band med proffe musikere. Forestillingen passer alle.

Sandvika Teater 31.mars-5.april.
Hverdager kl. 18, lørdag og søndag kl. 13 og 17. Billetter fås kjøpt i Bærum Kulturhus, tlf. 81511777 eller på www.baerumkulturhus.no, og i Sandvika teater én time før forestilling

Det er for øvrig nå tre år siden BærMuDa Minis siste forestilling; «Skatten på sjørøverøya» i 2019. Utfordringen har vært at de – som så mange andre – sjeldent har vært fulltallige på øvelsene pga smitte og karantener. Men nå er de er optimistiske og begynner å glede oss til å komme på scenen igjen.

 

Detaljer

Start:
mars 31, 2022
Slutt:
mai 5, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Sandvika teater

Arrangør

Bærum Musikk- og Danseteater, ungdom