[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Avlyst «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy»

juni 17, 2020 - juni 27, 2020

Salget av billettene til musikalen Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy i juni 2020 er i gang!
Da er musikalen 25 år – og Jazzå Teatret inviterer til jubileumsfest!

I 2019 var forestillingene utsolgt før premieren, og det var mange på telefonen som var fortvilet over at de ikke fikk billetter.
Nå håper vi at disse er ute i god tid. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å sikre seg billetter i god tid, og det er ingen grunn til å vente til juni.
Da kan det være, som flere opplevde i fjor, at musikalen er utsolgt. Derfor er det lurt å være ute i god tid, sier produsent Tommy Fossum.
Han oppsummerer fjorårests forestillingsperiode som en suksess.

– Vi har fått enestående tilbakemeldinger fra så vel publikum som kritikere sier Tommy, og Norsk Amatørteaterforbund har ingen skrupler med å henge seg på med lovord for denne fantastiske forestillingen.

Romsdals Budstikke slo til med en sekser på terningen etter premieren i 19. juni 2019. Tittelen på anmeldelsen til Ole Foss var «Magisk lady».

«Det er særlig to grupper som kan glede seg stort til årets «Lady Arbuthnott»; de som aldri har sett oppsetningen før, og så de som har sett den!
I år er det pluss-pluss-pluss! Det er gøy å trille terning for et stykke som har vært oppført 23 år tidligere, og denne gangen går jeg aldeles i yatzy-modus.
Skuespillerne fortjener 6’er, musikerne fortjener 6’er, sangerne fortjener 6’er, statistene, danserne og alle hallåjmakerne på scena en klar 6’er, og så har vi formidable, velfungerende elementer som kostymer, rekvisitter, sminke, lyd, lys, og scene som suger deg inn i seg. 6’er her også. Publikum? Helt klart en 6’er!»

Musikkspillet har gjennom årene høstet svært gode kritikker i nasjonale medier som VG, Dagbladet, Adresseavisen og lokale og regionale aviser som Tidens Krav, Aura Avis, Driva og Opp for sin høye kvalitet.

JazzåTeatret produksjon ønsker velkommen til den 24. utgaven av Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 17. juni til og med 27. juni i 2020.

Kjøp billett her nå!

Detaljer

Start:
juni 17, 2020
Slutt:
juni 27, 2020
Kategori for Arrangement:

Sted

Sunndal Kulturhus
Norge

Arrangør

Jazzå Teateret
Vis Arrangør nettside