[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kristin Lavransdatter på Jørundgard i juni/juli

juni 28, 2016 - juli 2, 2016

kristinKristin Lavransdatter på Jørundgard er ett utespel som bygger på trilogien av Sigrid Undset etter manus av Svein Gundersen, omarbeidet til forestillingen 2016 ved Julianne Morken, regissør.

Det er 6.året at Sel teaterlag setter opp og er produsent av denne forestillingen som settes opp på Jørundgard på Sel, stedet som ble bygd opp som kulisser til filmen «Kransen» regi Liv Ullmann.

Målet vårt er å bygge opp en forestilling av høy kvalitet med en identitet i sin uttrykksform og i tilhørighet til vår region. Vi vil at spelet skal være en arena for regionens skuespillere, dansere og musikere sammen med profesjonelle skuespillere. Vi vil i møte mellom de profesjonelle aktørene utvikle den enkelte rolle, musikken og dansens del i forestillingen, utvalg av scener, bruk av lys og lyd.
I årets forestilling skal Line Verndal og Birgitte Victoria Svendsen spille Kristin og eldre Kristin. Erlend vil i år som i fjorårets forestilling bli spilt av Per Kjerstad. 

Det som er klart nå av tilleggsarrangement er foredrag med Sigrun Slapgard på Smukksjøseter fjellstue lørdag 2.7 og messe ved prosten i Sel, rett før forestilling samme dag.

Forestillingene er fra sommeren 2016 lagt til 28.juni til 2.juli, fem forestillinger.

Bestill billetter og les mer på hjemmesiden: http://www.kristinspelet.com/

Detaljer

Start:
juni 28, 2016
Slutt:
juli 2, 2016
Hjemmeside:
http://www.kristinspelet.com/

Sted

Jørundgard, Nord-Sel
United States

Arrangør

Sel Teaterlag
Vis Arrangør nettside