[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Folk og røvere i Nærbø og Bryne Torg!

juni 11, 2016 - juni 28, 2016

Kardemomme. Foto Eirik HalvorsenUnge spor viser nok en gang nasjonalskatten om Kardemomme med dere!!! 

Livet i Kardemomme er noe de aller fleste har et forhold til, og både de, og de som ikke har det, kommer til å elske vår måte å presentere denne kjære historien på! Vi åpner dørene på Jadarheim på Nærbø den 11.juni kl 14.00 og 16.00, og 12.juni kl 16.00, og som en ekstra bonus spiller vi på Bryne Torg under Jærdagene28.mai.

Forestillingen forteller historien om Kardemommeby og om folkene som bor der. En litt merkelig by, ja, det er det. Her møter vi nemlig både esler og kameler i gatene – og kanskje til og med en løve? Politimester Bastian holder ro og orden, men liker ikke å arrestere noen. Gamle og kloke Tobias i tårnet varsler været, og ellers møter vi tante Sofie og vesle Kamomilla, trikkefører Syversen og mange flere. Dessuten går det noen rykter om at vi også kan møte noen røvere på veien. Så pass opp!

På røvertokt

Like utenfor Kardemomme by bor tre uskikkelige røvere. Kasper er den eldste, Jesper er den peneste og Jonatan er mest glad i mat. Som husdyr har de verken katt eller hund , men en stor løve!Nå er visst Jonatan sulten igjen, natta har senket seg og røverne lister seg stilt på tå. De skal nemlig ut på røvertokt. Og hva er vel mer fristende enn kaker, drops og pølser? Men inne i butikken er det noen som venter på dem.

For hele familien

Vi inviterer til en varm og lun forestilling på Jadarheim på Nærbø. Forestillingen passer for hele familien. Det vil bli rom for å sitte i trikken, møte de herlige karakterene og se kamelen i etterkant av forestillingen.

Evige Egner

Thorbjørn Egners varme klassiker overleveres fra generasjon til generasjon. Gi barna den samme gleden du selv hadde da du for første gang ble kjent med folk og røvere i Kardemommeby.

Detaljer

Start:
juni 11, 2016
Slutt:
juni 28, 2016
Hjemmeside:
http://www.ungespor.no/prosjekt/2016-2/folk-og-rovere-i-kardemomme-by-2016/

Sted

Nærbø
Jæren Norge

Arrangør

Unge SPOR