[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KONGSVINGER: Oberst Krebs kommer igjen!

juni 29, 2023 - juli 6, 2023

29. juni er det igjen tid for en magisk kveldsforestilling på Kongsvinger festning. Da settes «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» opp igjen.

Over 5000 har tidligere sett denne familiemusikalen. Om innholdet; tenk om det fantes et magisk festningssverd, som gjorde at den som eide det ble sjef over alle på Kongsvinger festning!

Året er 1814. Ish. Oberst Krebs er sjef på festningen, og en som alle digger og ser opp til. Unntatt den skumle dama Siv, hun er lei av å måtte luske i skyggene og slave for Krebs. Og hvis profetien stemmer, kan hun snart få tak i festningssverdet og ta over hele festningen!

Kjøkkenjenta Klara skulle også gjerne hatt et festningssverd. Da kunne hun nemlig gjort slik at jenter også kan være soldater, og dra ut i verden og slåss! Men da hun får vite om Sivs onde planer, er det plutselig opp til henne, med god hjelp fra Vegard, Peggy og Korporal Knut, å redde festningen fra ondskapen som lurer!

«Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» er en storslått utendørs kveldsforestilling på Kongsvinger festning, stappfull av musikk, dans, humor, magi og varme. Forestillingen passer for hele familien, fra 5 år og oppover.

Detaljer

Start:
juni 29, 2023
Slutt:
juli 6, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Kongvinger festning

Arrangør

Festningsspillet