[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

JAREN: Hadelands egen «Gullrekke»

februar 10, 2023 - februar 19, 2023

«Gullrekka» i en tapning med Hadeland Revyteater spilles fredag 10. februar – søndag 19. februar i gamle, ærverdige Folkvang på Jaren. Hadeland Revyteater har ikke satt opp forestillinger siden Juleshowet 2019 og har derfor samlet opp masse energi, som nå endelig skal slippes fri på scenen.

Denne gangen blir det altså verken Sommershow eller Juleshow, men et Februarshow, som passer godt inn på Folkvang. Det blir en intim forestilling med småbord, salg av øl og vin og selvfølgelig alkoholfritt. I god tradisjon, blir det også salg av vafler og kaffe.

«Gullrekka» er et show som passer for alle med sans for humor og som har et ønske om å dele latteren med andre en kald og mørk februarkveld. Et show som mangler fullstendig den røde tråden, men som byr på både nye og gamle perler. Det trofaste husbandet skal også utfolde seg på scenen og dra noen låter som setter publikum i den rette stemningen.

Hadeland Revyteater gleder seg stort til å entre scenen og er klare for å gi dere en helaften med misforståelser, krenking, fremtidsvisjoner, ekteskapelige utfordringer og stand up. Med andre ord, et helt typisk Hadeland Revyteatershow.

Med:
Mona Amundsen
Are Grønvold Sørbråten
Kristin Horni
Frode Taraldsen

Musikere:
Paul Dæhlen
Roar Engensbakken
Tore Hvinden
Øyvind Larsen

Detaljer

Start:
februar 10, 2023
Slutt:
februar 19, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Folkvang på Jaren

Arrangør

Hadeland Revyteater