[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ELVERUM: Den lille havfruen under overflaten

november 4, 2022 - november 8, 2022

Elverum kan ikke skryte på seg kystlinje – men likevel: Elverum barnemusikkteater setter opp «Den lille havfruen under overflaten» i Elverum Kulturhus i tida 4.- 8. november.

Historien er denne: Havets juvel, havfruen Arya, har fylt 18 år og det er på tide å finne seg en ektemann. Men hun har til sin mors store frykt falt for prinsen av Danmark; Erik!

Etter en dramatisk episode på 18-årsfesten hennes, bestemmer Arya seg for å dra til heksa Andromeda for å få hjelp til å leve et liv på land med prinsen. Men for å få hjelp av Andromeda, må Arya gi fra seg det mest dyrebare hun har: nemlig sangstemmen sin.

Et teaterstykke som handler om å godta seg selv og andre for den man er, og ikke la seg definere av hva andre folk liker og ikke liker ved deg.

Dette er en historie basert på H.C. Andersens egen «Den Lille Havfruen», men denne gangen med en liten twist… Hva om det heller var havfruen som ble reddet? Hva om prins Erik egentlig ikke er så hyggelig som han framstår? Bli med på en spennende reise under overflaten – i Elverum!

Detaljer

Start:
november 4, 2022
Slutt:
november 8, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Elverum Kulturhus

Arrangør

Elverum Barnemusikkteater