Norsk Amatørteaterforbund ønsker nye og gamle deltakere hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer 15. – 17.september!

Helgen blir som vanlig fylt med gøyale, lærerike og utfordrende kurs, fine forestillinger og flotte mennesker! Det er her du bør befinne deg hvis du vil lære mer om scenekamp, tekstskriving, sang – eller hvordan lage en hel forestilling på bare tre dager!

Du kan lese mer om kursene og melde deg på nettsiden til teaterdagene! Påmeldingsfristen er 31.august. Informasjon om kursene er fremdeles under oppdatering, så følg med for mer informasjon og nye kurs!

I år har vi gitt teaterdagene teamet Kintsugi – som betyr å reparere det som er ødelagt med gull. Når bruksgjenstander som kaffekopper, frokostasjetter eller sausnebb knuses er det vanligst at de blir kastet uten at vi tenker over det. Vi ser ikke lenger verdien til en gjenstand som er ødelagt. I Japan har de snudd denne holdningen. Der tar man vare på det man har og når ting blir ødelagt blir de forbedret, og enda mer verdifulle enn de var – det er kintsugi. Etter pandemien har kulturen, både den profesjonelle og amatørene, hatt utfordringer med å komme seg på fote igjen – nå vil vi inspirere og motivere alle til å reparere den med gull!

 

Du kan lese mer om programmet på nettsiden www.teaterdagene.no.

Årets Bøhrre avgjøres i år med en avstemming. Vi sendte ut en mail med oppfordring til alle våre medlemmer om å melde inn enkeltpersoner eller grupper som fortjener å få amatørteaterbevegelsens gjeveste pris!
Her er årets tre kandidater:
Odd Hermann Uglem
Mary Ann Margaret Kennedy Skjøkvist
Boals forumteater for ungdom

Vi anbefaler at du går inn på denne siden og leser om de fantastiske kandidatene og stemmer på din favoritt innen 31.august! 

I år ønsker vi å åpne enkelte kurs for personer som trenger litt ekstra tilrettelegging eller oppfølging. Dette gjør vi for aller første gang i år! Dere finner mer informasjon om hvilke kurs dette gjelder under kursoversikten. Så ta med deg en venn, hele teatergruppa, familien eller en helt ukjent og la oss åpne våre hjerter og våre sinn til det uperfekte. På lørdag blir det selvfølgelig NM i Teatersport!  Vi lover god stemning og hyggelig samvær, og det blir selvfølgelig GALSKAP – LIDENSKAP – FAENSKAP!