Jobber du i kulissene? Sitter du ved styrebordet? Også du som ikke står på scena har mye å hente på å være med på Teaterdagene 16.-18. september. i teatergruppa. Du kan få inspirasjon og nyttige råd ved å delta som «vrimlere». Ikke bare får de se forestillingene og delta på det sosiale på teaterkroa, der det blir både Karaoke og konsert, men de kan også knytte kontakter med andre i samme posisjon og få med seg nyttig kunnskap og få kreative input ved å delta på Teaterseminarene.

Og du blir ikke alene «vrimler», det er en god håndfull som har meldt seg på for å være med på å få sin del av lidenskap, faenskap og galskap! (Ikke dumt å ta med seg hjem.)

SPENNENDE FOREDRAG
Du kan også få med deg et spennende timelangt foredrag spesielt spisset mot teaterfolk og hvordan vi kan tenke utenfor boksen. Alle som er rundt en teateroppsetning har godt av å tenke nytt – rett og slett tenke utenfor boksen. Da kan du finne nye, gode løsninger på spørsmål som «hvordan kan vi få med flere i teateret», «hvordan kan vi tjene mer på kaféen» eller «hvordan kan vi gi publikum en enda bedre opplevelse».

Håkon Forfod Sønneland er forfatter, idékunstner og foredragsholder. Han viser eksempler på egne og andres kreative påfunn, inspirerer og underholder, men enda viktigere: Han fyller den kreative verktøykassa di, så nettopp du kan finne nye, uventede løsninger, akkurat når du trenger dem.

Teaterseminar | Fyll din kreative verktøykasse – Teaterdagene 2022 | Program

NYTTIG INFO FRA MANGE
Studieforbundet kultur og tradisjon vil presenterer prosjektet «Åpent for alle» – som har som mål at lokallag over hele landet skal arrangere alle slags kurs med åpenhet og inkludering som hovedfokus. I tillegg får du vite mer om voksenopplæringsmidlene som teatergrupper kan søke på når de har øvelser.

Kulturrom vil informere om sin støtteordning med formål om å sikre tilgang til hensiktsmessige øvingslokaler og gode tekniske vilkår for framføring av musikk, teater og dans. Kulturrom administrerer offentlige midler til fellesskapets gode og har som mål er å bygge opp kulturrom med en grunnleggende teknisk infrastruktur som kan brukes av mange.

DRAMAS vil presenterer tjenesten de tilbyr per i dag, samt informere om prosjekter de har planer om å sette til live i nær fremtid. Dramas er ikke bare en manusbank som tilbyr verk skrevet av profesjonelle dramatikere, de er også en bank som har, men som ønsker flere manus skrevet av og for amatørteatergrupper.

Norsk Amatørteaterforbund vil informere om de gode medlemsfordelene man har som medlem i NATF, kort om organisering av et amatørteaterlag og vil gjennomgå medlemsdatabasen som  alle våre medlemslag bør benytte aktivt.

Teaterseminar – Teaterdagene 2022 | Program