(FOTO: fra deres nettside)

Høvik barne- og ungdomsteater inviterer publikum på sirkus. I slutten av april kan skuespillerne i Høvik barne- og ungdomsteater invitere til forestillingen «Olsenbanden jr. på cirkus». Den ivrige gjengen i barne- og ungdomsteater skal gjennomføre fem forestillinger på Lier kulturscene i april.

Litt om forestillingen: Olsenbanden jr. på sirkus er en tradisjonsrik familieforestilling med sang, dans og humor som viktige ingredienser. Velkjente Egon Olsen blir sluppet ut etter fire ukers husarrest og har selvsagt en ny plan. «Cirkus Flamingo» kommer til byen – og Sigvald og hans kone Mathilde gjør alt for å ødelegge for sirkuset så de selv kan bli sirkusdirektører og damen med snurrebart. Beviset på deres onde planer gjemmer seg i en rød koffert.

Olsenbanden jr. gjennomfører Egons planer for å få tak i den røde kofferten og redde sirkuset. Banden møter motstand fra foreldre, Biffenbanden og politiet. Får Olsenbanden tak i kofferten? Blir sirkuset reddet? Ja, se det kan publikum få svar på når Høvik barne- og ungdomsteater inntar Lier kulturscene.

Kulturtilbud til barn og unge Høvik barne- og ungdomsteater ble etablert i 2005, med mål om å gi teaterinteresserte barn og unge i nærmiljøet et sted å utfolde seg. Teatergruppen består av 19 ivrige barn og ungdommer i alderen 10-18 år som øver en dag i uken på Høvik skole i Lier. I tillegg har de flere intense og morsomme helgeøvinger frem mot forestillingene. Akkurat nå jobber de hardt med manus, sang og dans for at alt skal sitte som støpt i god tid før forestillingsrekken i april.

I bakgrunnen hjelper en solid foreldregruppe til med alle detaljer som må på plass før forestillingen. Det er Helene Nordbye Nybø fra Drammen som er regissør for forestillingen, og med seg har hun god hjelp av sangpedagog Ingeborg Amalie Hanssen og koreograf Maria Nathali Nilsen.

Tid og sted:
Fredag 28. april klokken 18.00 Lier kulturscene
Lørdag 29. april klokken 12.00 Lier kulturscene
Lørdag 29. april klokken 16.00 Lier kulturscene
Søndag 30. april klokken 12.00 Lier kulturscene
Søndag 30. april klokken 16.00 Lier kulturscene
Følg med på hbut.no og Høvik barne- og ungdomsteater på Facebook for mer informasjon fremover.