«Sjikanens søstre» bestående av: Line Stokland Røthing, Anders Løkeland Slåke, Lars Martin Stokka og Tor Henrik Melle
«Smells like team spirit» bestående av: Miranda Rom Rysstad, Jacob Haugmoen Handegard, Fredrik Landmark og Thor Olav Ahnger
«Gode Ting» bestående av: Henriette Hofsøy Breivik, Sigbjørn Willemsen, Anders Lauvland og Arne Moe Lysaker

I 12 år har vandreslegga – med inskripsjoner – vært det gjeve beviset på at et lag er Norges beste i improvisasjon. 17. september skjer det igjen, og tre av i alt seks uttak til NM Teatersport ™ er unnagjort. Her er de tre lagene som allerede nå vet at de kjemper om slegga!

«GODE TING» VANT I OSLO
«Gode Ting» vant Østlandsmesterskapet, som ble gjennomført den 23. april på Chateau Neuf i Oslo. Impro Neuf som stod som teknisk arrangør. Lagene: «Allsidige Astronauter», «Gode Ting», «Far og resten av familien», «ProTones» og «Kort og Blandet» stilte opp til vennskapelig kniving om seieren og det endte opp med at laget «Gode ting» ble kåret til årets vinner.

«Gode Ting» består av: Henriette Hofsøy Breivik, Sigbjørn Willemsen, Anders Lauvland og Arne Moe Lysaker-

«SMELLS LIKE TEAM SPIRIT» VANT I KRISTIANSAND
«Smells like team spirit» gikk helt til topps i Sørlandsmesterskapet. Det gikk av stabelen den 30. april på Teateret i Kristiansand. Teknisk arrangør var Kristiansand Impro.
-Skikkelig gøy, ordentlig imponert over både kursholder, improvisatører, musikere, konferansier og dommere! sier Maria Elisabeth Thorkildsen fra Kristiansand Impro. Hun melder om et vellykket arrangement med storfornøyde deltakere og publikummere som bidro til at deltakerne følte seg skikkelig heiet på. Til sammen 20 deltok på workshop i forkant og det var to lag som kjempet om å komme til NM Teatersport ™ på Lillehammer under Teatedagene helgen 16. – 18. september.

«Smells like team spirit» består av: Miranda Rom Rysstad, Jacob Haugmoen Handegard, Fredrik Landmark og Thor Olav Ahnger

«SJIKANENS SØSTRE» VANT I BERGEN
«Sjikanens søstre» kommer seg til finalen i september for de vant Vestlandsmesterskapet. Det ble gjennomført den 7.mai på Ricks i Bergen med Bakscenen som teknisk arrangør på uttaket. I alt fire lag var påmeldt til uttaket, men et høyst ubeleilig influensaraid i det ene laget endte med at det ble de tre lagene: «Badelandslaget», «Max uten Manus» og «Sjikanens søstre» som kjempet om finalebilletten til årets NM Teatersport ™.
Det var flere i publikum enn forventet og god stemning, forteller Ingvild Johannesen hos Bakscenen.

«Sjikanens søstre» består av: Line Stokland Røthing, Anders Løkeland Slåke, Lars Martin Stokka og Tor Henrik Melle