Har du lyst på nye ideer og tanker på hvordan jobbe med barne- og ungdomsteater? Katrine M. E. Strøm mottok i 2008 danse- og teatersentrum sin Scenekunstpris for sitt arbeid med å lage nyskapende, utfordrende og visuelle forestillinger for barn og unge. Under Teaterdagene står hun klar til hjelpe deg – om du da melder deg på…..

Dette er kurset for deg som jobber med teater for barn og unge og som ønsker å bli kjent med «nye» måter å tenke teater på. Og er du i tillegg ambisiøs på de unges vegne er det helt perfekt. Du vil få nyttige tips og ikke minst: Katrines oppskrift til garantert teatersuksess.

Kurset vil ta for seg veien fra idé til scenisk handling. Hvor henter vi ideene fra og hvordan iscenesette dem? Hvordan skape tekst med utgangspunkt i tema vi ønsker å formidle? Og hvordan sette det hele sammen? På kurset vil dere få prøve ulike metoder å formidle tekst og historier på ved hjelp av bl.a. bevegelse, objekt og rom.

Katrine M. E. Strøm leder nå scenekunstkompaniet Katma som har laget en rekke forestillinger for barn. Den interaktive forestillingen «Usynlig» vant «Gullsekken» for beste DKS-produksjon i 2010. Katrine er også kunstnerisk leder av Lille Hålogaland Teater, Hålogaland Teater sin egen barne- og ungdomsteatergruppe.