Ungdomssmia, Teatersmia Barne-og ungdomsteater i Nittedal. Her under prøvene til Medlemscenen, Teaterdagene 2023 med forestillingen «JONAS». Foto: Ungdomssmia

Medlemscenen ble arrangert første gang under Teaterdagene 2023. Dette er et programpunkt under Teaterdagene hvor et av våre medlemslag får muligheten til å vise frem en av sine produksjoner for alle som deltar på festival. Nittedal Teaters ungdomsgruppe Teatersmia ble invitert til å vise frem stykket sitt «Jonas» under lørdagens festivalprogram, Teaterdagene 2023.

 

Teaterdagene 2024 finner du på Lillehammer 13.-15. September!

 

Medlemscenen er kommet for å bli en fast programpost under Teaterdagene. Her kan alle våre medlemslag nominere egne forestillinger som er spilt tidligere, så velges det ut en forestilling blant de nominerte. Hele skuespillergruppen får gratis inngang, opphold og lunsj under Teaterdagene. I tillegg vil deltakerne på medlemscenen få tilbud om et eget kurs de kan delta på, som passer inn i kjøreplanen mellom opp og nedrigg, øving, forestilling og det øvrige programmet.

Nominer dere selv, og få muligheten til å stå på scenen under Teaterdagene 2024!

 

Hvordan nominere
Send oss: tittel på stykke, varighet, tema og sammendrag av handling. 1-3 bilder og gjerne en filmsnutt på 3-5 min om dere har. Sendes til medlemscenen@medlem.natf.no

Vi publiserer ikke materialet vi mottar, med mindre annen avtale blir gjort. Etter utvelgelse av forestilling sletter vi innsendt materiale.

 

Nominasjon til Medlemscenen foregår utover våren, med frist for innsending 3. juni 2024.

 

Kriterier

  • Forestillingen må være spilt minst en gang tidligere.
  • Varighet inntil 1 time.
  • Enkel lyd, lys og scenografi.
  • Passe for voksne og barn/ungdom.
  • Max 15 skuespillere.
  • Deltakergruppen må ha med egne voksne om noen i gruppa er under 18 år.