Her er Kim, Inger-Johanne og Jeanett. (Og om noen lurer: Snorre og Elisabeth er bak kamera.)

Koronaen førte til usikkerhet og stadig endring i reglene for samvær og kulturutøvelse. Det førte til at medlemmer forsvant – også for Bjerke Dramatiske Selskab på Årvoll i Oslo.

-Folk kom, og folk gikk. Og til slutt måtte vi kaste manuset vi holdt på med, sier Jeanett Eilertsen, som har vært leder av BDS i sju år. Hun er dessuten den av de nåværende medlemmer som har vært med lengst. Etter «korona-nedturen»  tok hun tak:
-Jeg så gjengen miste motivasjon. Dermed skrinla vi manuskriptet for godt og satte oss ned og drodlet og lekte. Og fant ut at det var revy vi ville gjøre!

Forestillingen «Better days» ble født, og beskrives av BDS som «en revy fylt med musikk, kjærlighet, ensomhet, sykdom, språkproblematikk, latter og dans!»

Spilles 13. – 15. april på Kulturloftet, Årvoll gård.

-Sketsjene kommer av lek på gulvet og mine ideer. Det skjer jo støtt og stadig noe morsomt på gulvet. Men det beste er hva som skjer på gulvet når det ikke er øvelse, sier Jeanett – og fortsetter:
-For eksempel har vi fredagspub med quiz på Årvoll gård – der vi hjelper til. Min mor er med i BDS, og elsker å ta disse pubvaktene. Under quizen ble det spørsmål nettopp om BDS. Bandet spilte ene sangen mamma skulle opptre med, og siden det ikke var noen på gulvet spratt hun opp og begynte å mine og ta karakteren sin. Dermed fikk hun stående applaus. Litt utover kvelden begynte folk å gjenkjenne damen på en plakat i gangen med reklame for «Better days». «Du er jo hu damen fra plakaten jo» – var omkvedet og slik også reklamen.

-Ellers har flere av sketsjene våre gitt oss latterkrampe. Årets revy er viktig for oss. For alle, understreker Jeanett.
-Revyen er kanskje ikke ekstremt alvorlig. Men den har en undertone som folk vill kjenne seg igjen i. Og det blir den første revyen på mange år med så mange sang innslag. Men det var det teamet ønsket seg.

Vi gleder oss masse til å vise vår revy som har gitt oss så mye latter og glede etter en tung tid for alle.