«Teater for alle» – tema for teaterkonferanse i september.(illustrasjonsbilde/Pixabay)

Teaterkonferansen 2023 «Teater for alle» arrangeres av Viken teaterråd, Norske historiske spel og Buskerud teater 2.-3.september på Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen.  Arrangørene arbeider med programmet, som blir lagt ut før sommeren.

Nytt av året er at det er åtte medarrangører: Norsk Amatørteaterforbund, Norges Ungdomslag, Frilynt Norge, Vestlandske Teatersenter, Buskerud Teater, Norske Historiske Spel, Nettverk for regionale teaterråd og Viken Teaterråd. (PS. Norsk Amatørteaterforbund arrangerer også sine egne Teaterdager på Lillehammer for 27 gang – det skjer 15.-17. september 2023.)

Teaterkonferansen 2023 «Teater for alle» er tenkt for teaterlag, revylag, spel, barne- og ungdomsteater og andre former av teatergrupper eller deg som rett og slett bare vil høre mer om årets tema.

I tillegg til temaet «Teater for alle» jobbes det med å rekke innom støtteordninger i Kulturdirektoratet, aktuell kulturpolitikk for amatørteaterfeltet – og arbeidet i kulturfrivilligheten med psykisk Helse. Det blir fellessamtaler med salen etter foredragsrekker, slik at deltagerne kan være aktivt med å dele erfaringer og tanker. Vi er festmiddag på lørdagen, og mange fine samtaler i pausene underveis. Om du kommer fredag, kan det bli en tur innom et spel i omegn.

Det er gratis å delta på selve konferansen, men du eller laget ditt betaler for overnatting og reise. Konferansens foredrag er fra kl. 09:00 til kl. 16:00 på lørdag, og fra kl. 09:30 og frem til lunsj kl. 14:00 søndag.

Her er mulighet for påmelding: https://forms.office.com/e/qvCKe2kjE2