Fra MEGAMEGA. Foto: Magnus Skrede, Teater Innlandet.

Ut av sofaen! Inn i salen! Ikke bare amatører ønsker godt besøk på oppsetningene sine, også profesjonelle vil dra flere folk. I Innlandet er det nå et samarbeid for å bidra til dette.

Dette er et tips også for andre deler av landet – som kan bidra til å fylle salen på profesjonelle oppsetninger og som vil være en kjempemulighet for teateramatører til å hva de profesjonelle gjør.

Samarbeidet mellom Norsk Amatørteaterforbund og Teater Innlandet innebærer at alle medlemmer av teatergrupper tilknyttet NATF kan kjøpe billetter for kr. 100,- pr. stk. (ordinær pris er kr. 325,-) til forestillingen MEGAMEGA. Den hadde premiere på Hamar 21. april, og nå er klar for turné i hele Innlandet. Ordningen gjelder for alle forestillinger på turneen.

SPILLEPLAN: Se mer informasjon om forestillingen, bilder, trailer og fullstendig spilleplan her: https://www.teaterinnlandet.no/megamega/

SLIK GJØR DERE: Send bestilling til billett@teaterinnlandet.no, skriv «NATF» i e-posten, beskjed om antall ønskede billetter og hvilken forestilling det ønskes billetter til. Kontakt oss på samme e-postadresse ved spørsmål og behov for nærmere informasjon!

OM STYKKET: Har du opplevd det? Det øyeblikket der alt du trodde på ble til pulver og støv? Eller konfetti og fyrverkeri? . I løpet av en kveld eller en vinflaske, eller bare et sekund – da alt i livet ble snudd opp ned. Vi skal dit alle sammen, flere ganger. Vi vet lite eller ingenting om hva som møter oss i livet. Noen ganger skjer det ting som endrer både forutsetninger og livets vei.

-Vi har lyst til å finne ut hva som finnes rundt neste sving, utforske det ukjente og bruke fantasiens kraft. Og en liten del magi, sier Oda Kirkebø Nyfløtt fra det internasjonalt scenekunstkompani «the Krumple», som lager MEGAMEGA i co-produksjon med Teater Innlandet.

MEGAMEGA handler om mennesker som befinner seg midt i selve vendepunktet, der hvor verden brått åpner seg eller lukker seg eller smuldrer opp. Det finnes alltid et før og et etter. I MEGAMEGA utforsker «the Krumple» disse spesifikke øyeblikkene av total forandring og forvirring med det eneste som kanskje hjelper – fantasi og lekenhet. Bli med inn i et brettspill i menneskestørrelse, spekket med overraskelser og magi.

«The Krumple» skaper visuelt og fysisk teater gjennom kollektive arbeidsprosesser, og har turnert i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Georgia, Danmark og Norge. I høst var kompaniet på turné i Innlandet med forestillingen DÉJÀ.

Her er et intervju med to av scenekunstnerne fra kompaniet «the Krumple», som snakker om hva forestillingen dreier seg om: https://www.teaterinnlandet.no/hva-moter-vi-rundt-neste-sving/