(Illustrasjonsbilde)

Alle Norges ungdomsgrupper kan nå komme lettere til med «miljørevy». Miljøet er livsviktig, og revy kan utmerket brukes til å sette søkelys på utfordringene.

Det er Frilynt Norge som over et par år har samarbeidet med to manusforfattere om å lage   ungdomsrevy, som nå klar: «Miljørevyen- Folkefiende eller- venn?». Revyen er nå ferdig, og manuset, med tilhørende singback og øvefiler, er åpent for bruk av alle amatørteatergrupper helt GRATIS for alle grupper uavhengig av organisasjonstilknytning! Alt man må gjøre er å søke om spilletillatelse.

Stykket er skrevet av forfatterne André Kristoffersen-Klausen og Øyvin Hansen, med støtte fra Andebu Sparebank og LNU Bærekraft, og har en handling satt til et lite fiktivt lokalsamfunn; Snarvik:

Den lille byen Snarvik ligger idyllisk til ved Snarsjøen, en liten innsjø med et yrende sommerliv, strender og båtliv. På varme dager er Snarøya det mest populære stedet. Øya har noen få hytter, vakker natur og en flott strand der sommerturister og fastboende koser seg.  Tvillingene Hans og Greta har tilbragt sine barndoms sommerferier på Snarøya og i den lille byen Snarvik.

Etter mange år kommer de tilbake og møter igjen kjente og kjære personer i byen. Men de oppdager snart at noe er forandret i Snarvik: skogen forsvinner, sjøen er ikke lenger så klar og drikkevannet smaker rart.

Her er nok å spille på! Les mer om ungdomsrevyen og søk om spilletillatelse i dag!