Feiring av nyoppussede lokaler med gode naboer.

Dette er en hyldest til alle gode kontorfellesskap. I 14 år har Norsk Amatørteaterforbund hatt kontor i Fabrikken på Lillehammer, der generalsekretær Helen Hansen og kontorleder Anne Lise Olsen holder hus. Nå er kontoret pusset opp, noe som er feiret med bobler, taler og besøk av de gode naboene.

-Vi er i overkant fornøyde med resultatet, sier generalsekretær Helen om oppussingen, som ikke foregikk helt uten problemer. Hovedtrekk: nytt bilde førte til nymalte vegger som førte til nytt gulv som førte til at døra ikke gikk opp osv osv.

NATF ble stiftet i 1945 og hadde i ikke noe eget kontor de første tiårene. I 1996 ble det kontorfellesskap med Lillehammer Teaterselskap og fra 2007 har kontoret vært i Fabrikken. -At det er en stor fordel for Norsk Amatørteaterforbund å ha kontorfellesskap med så mange kreative og hyggelige folk som det er på Fabrikken er hevet over enhver tvil, sier Helen.

Fabrikken ble etablert i 2005, og har 30 virksomheter og ca. 50 folk. I dag huser Fabrikken et mangfold av bedrifter som driver med design, arrangement, markedsføring, kunst, håndverk, musikk – og altså Norsk Amatørteaterforbund. Stedet er en næringsaktør i regionen, et åpent hus for publikum og et senter for kunnskap om kulturnæringer og det å drive småbedrifter.

Kom gjerne innom på besøk (fysisk eller digitalt) hos oss her på Fabrikken