(Bildene er hentet fra https://www.facebook.com/hovikteater )

Vi er kommet til april – snart inviterer Høvik barne- og ungdomsteater til sirkus.. Forestillingen er altså «Olsenbanden jr. på cirkus» – en tradisjonsrik familieforestilling med sang, dans og humor som viktige ingredienser. Og med en gang du legger til sang og dans til en forestilling – da heves lista! Helene Nordbye Nybø er regissør for forestillingen, og hun har med seg sangpedagog Ingeborg Amalie Hanssen og koreograf Maria Nathali Nilsen.

Den ivrige gjengen i barne- og ungdomsteater skal gjennomføre fem forestillinger på Lier kulturscene.

«Olsenbanden jr. på sirkus» starter med at velkjente Egon Olsen blir sluppet ut etter fire ukers husarrest – og har selvsagt en ny plan. Samtidig kommer «Cirkus Flamingo» til byen – og to skurker: Sigvald og hans kone Mathilde – gjør alt for å ødelegge for sirkuset så de selv kan bli sirkusdirektører og damen med snurrebart. Beviset på deres onde planer gjemmer seg i en rød koffert. Men får noen tak i kofferten? Olsenbanden jr? Blir sirkuset reddet?

Kulturtilbud til barn og unge Høvik barne- og ungdomsteater ble etablert i 2005, med mål om å gi teaterinteresserte barn og unge i nærmiljøet et sted å utfolde seg. Teatergruppen består nå av 19 ivrige barn og ungdommer i alderen 10-18 år som øver en dag i uken på Høvik skole i Lier. I tillegg har de flere intense og morsomme helgeøvinger frem mot forestillingene. En solid foreldregruppe hjelper til med alle detaljer som må på plass før forestillingen.

Tid og sted:
Fredag 28. april klokken 18.00 Lier kulturscene
Lørdag 29. april klokken 12.00 Lier kulturscene
Lørdag 29. april klokken 16.00 Lier kulturscene
Søndag 30. april klokken 12.00 Lier kulturscene
Søndag 30. april klokken 16.00 Lier kulturscene