Teaterkråkene i Moss er gode til så mye – også til å lage premierefest! Se flere bilder på deres Facebookside!

Høsten er en travel tid for amatørteater-Norge. Samtidig som gradestokken varsler stadig færre og færre pluss eller flere og flere minus, fyrer amatørteaterentusiastene opp. Nå har vi lagt koronarestriksjonene bak oss (men er fortsatt forsiktige, håper vi?) og spiller ordentlig, levende teater – med publikum i salen!

Er du i tvil: sjekk ut kalenderen vår der stadig nye forestillinger kommer til: Archives: Arrangementer – Norsk Amatørteaterforbund (medlem.natf.no)
Høst er revytid, og barneteatrene har det også travel for tida, for førjulsopplevelser skal leveres!

En av Norsk Amatørteaterforbunds grupper som står midt oppi det, er Teaterkråkene i Moss. Premieren på Jungelboken er unnagjort.

-Og hvordan av aviskritikken?
-Vel – kritikk får vi jo ikke i Moss lenger. Flaut, men sånn er det lokale medier, sier Ole Jacob Lindberg, men legger til:
-Men i år har de vært med å lage litt forhånd, og var til stede på premieren med en fin «Kjempegøy». Og vi har fått mye fantastisk omtale fra publikum, og der har 6’rne florert. Stemningen er strålende og publikum strømmer til.

Vi har pr.nå bare spilt to forestillinger, og begge har vært utsolgt. Det er det også i kveld. Vi har noen billetter igjen Tor, Fre, lør, mens søndagen er det nå kun 30 billetter igjen. Vi snakker jo om Moss Kulturhus, Parkteateret, som tar 509 publikummere, så her er vi strålende fornøyd og «kråkene» får endelig den gode opplevelsen igjen etter en litt traurig tid.

Norsk Amatørteaterforbund ønsker dem – og alle andre som står på scenen – lykke til!