GDPR

(General Data Protection Regulation)
Personvernerklæringen redegjør for Norsk Amatørteaterforbund (NATF) sin håndtering av personopplysninger som samles inn slik at NATF kan utøve sine tjenester til personer vi samarbeider med.

Henvendelser om innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, rettes til NATF sitt kontor.

Les hele Personvernerklæringen her.

Påmelding til kurs og arrangement

I forbindelse med Teaterdagene er det mulig å melde seg på kurs via nettsiden vår. Her samler vi informasjon om navn og kontakt opplysninger, i tillegg til allergier og behov for tilrettelegging. Disse opplysningene blir ikke brukt til annet enn å administrere arrangementet, statistikk og tilskudd. Vi innhenter egne samtykker vedrørende ønske om å motta informasjon om nye arrangementer.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

NATF utleverer ikke personopplysninger til andre, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt til offentlige myndigheter.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for data tyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Dersom vi mottar en slik e-post, behandler vi den i samsvar med innhold og sletter den med en gang.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hjemmesiden til NATF, medlem.natf.no , bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. NATF bruker informasjonen til å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. De sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker. Du kan selv endre innstillingen i nettleseren slik at informasjonskapsler ikke lagres på din datamaskinen.