[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Trekkspillkrigen» – en folkekomedie om distriktsbanditter

januar 31, 2020 - februar 2, 2020En folkekomedie om distriktsbanditter

Som i «Bønder i Solnedgang» utspiller også denne gangen dramaet seg i Spyet i Hydro kommune. Bortsett fra Ola Botns gammeldansorkester er hele persongalleriet byttet ut.

I Spyet sentrum er det tilsynelatende landlig idyll, men det skjer lugubre ting under overflata. Handlingen foregår for det meste i den tarvelige bedriften Lolitas renseri, der det foregår langt mer enn rensing, og i den estetiske heimen til Sivert Elgplassen. Det fryses og distribueres elgkjøtt av tvilsom opprinnelse, og denne virksomheten skal vise seg etter hvert å få voldsomme konsekvenser. Rotmos fantasirikdom og frodighet akselererer til de store høyder i Trekkspillkrigen.

Striden mellom gammeldansorkesteret til Ola Botn og felespilleren Sivert Elgplassen spiller også en sentral rolle i stykket, en klassisk strid mellom trekkspill og fele. Det er ingen hemmelighet at det er trekkspillkarene i Ola Botns gammeldansorkester som utgjør kjøttmafiaen. Men felespilleren Elgplassen er nesten en enda større skurk som ikke griper inn, men han er bare opptatt av trekkspillkrigen han..

Da «Bønder i solnedgang» ble satt opp på Sparbu for to år siden ble det møtt med jubel og begeistring.

Dette stykket er enda galere, skarpere og råere enn «Bønder i Solnedgang», og vi gir nok en gang ut lattergaranti, og lover fengende Rotmo musikk på Åsheim!
Vises 31.januar og 2.februar kl. 19:00 på Åsheim Forsamlingshus AL
BILLETTER

Detaljer

Start:
januar 31, 2020
Slutt:
februar 2, 2020
Kategori for Arrangement:

Sted

Åsheim forsamlingshus
Leiarplassen 16
Sparbu, 7716 Norge
+ Google-kart

Arrangør

Sparbu Teaterlag