[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

VALLSET: «Håkken kom fysst»?

august 28, 2021 - september 1, 2021

I månedsskiftet august/september (nærmere bestemt 28.-29.-30.-31.08. og 01.09) spiller Kvennstugguteateret opp «Håkken kom fysst»? av Magnhild Lersveen.

Håkken kom fysst? Ja, si det! Under dramatiske omstendigheter fødes det trillinger i Kvennstugua en gang på 70-talet, tre fine gutter. Guttenes bestefar må ta hånd om de nyfødte, og mister raskt oversikten over hvilken baby som er den førstefødte- noe som blir påpekt som et problem i forhold til arverekkefølge. Dette plager bestefaren – og han løser til sist spørsmålet på en svært overraskende måte. Vi følger guttene og deres omgangskrets gjennom 70, 80 og 90-tallet, og i tillegg til en spennende historie får publikum rikelige doser av musikk og tidskoloritt fra disse fargerike ti-åra.

Årets forestilling i Kvennstugua er intet mindre enn en urpremiere! Rykende fersk dramatikk fra Vallsets egen superdame, Magnhild Lersveen. Ikke bare har hun skrevet stykket, – hun har også skrevet og komponert helt nye fine viser. Vi får også høre viser fra det flotte, rikholdige materialet hun har fra før. I tillegg blir det spreke musikk-kavalkader og shownummer fra hvert tiår framført av et stort og entusiastisk ensemble. Dette blir både spennende, morsomt og rørende, – Kvennstuguteater av edleste merke!

Utendørs teater med spillested i vakre Kvennstugua i Vallset (Stange kommune). Her kan du sitte i innlandets flotteste amfi og nyte amatørteater på sitt beste. Kvennstuguteatret har hatt forestillinger hvert år siden 1994 og har etter hvert blitt et populært sted å besøke.

Detaljer

Start:
august 28, 2021
Slutt:
september 1, 2021
Kategori for Arrangement:

Sted

Kvennstugua, Vallset
Norge

Arrangør

Kvennstuguteatret
Vis Arrangør nettside