[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SANDVIKA: Snødronningen kommer

desember 3, 2022 - desember 22, 2022

Bærum Barneteater har premiere på «Snødronningen» 3. desember i en versjon fritt bearbeidet av Vidar Magnussen og Julian Berntzen etter H.C. Andersens eventyr.

Historien handler om Kai og Gerda som er naboer og bestevenner. Men vennskapet slår sprekker når Kai blir lurt og bortført av Snødronningen. Snødronningen er ond og har et magisk speil som gir henne makt til å forvandle menneskers oppfatning av verden fra godt til ondt. Hun fortryller og forfører menneskene. Rett før jul besøker hun byen der Kai og Gerda bor. Og hva er vel lettere enn å fortrylle mennesker i en by der alle er stresset før jul? Kai lar seg lure av gårde med til Snødronningens isslott. Da legger Gerda ut på en reise for å finne sin bestevenn.

Musikalen Snødronningen er en forrykende forestilling preget av Julian Berntzens fantasirike komposisjoner og Vidar Magnussens vittige tunge. I denne forestillingen får vi høre musikk som fortryller og musikk du gjerne danser til.

Musikalen er godt egnet både for barn på 4, ungdom på 15 og selskapssyke gamle damer på 60+.

Bærum Barneteater startet opp i 1985, og  aktiviteten er nå fordelt mellom produksjon av forestillinger hvor faste medlemmer medvirker og kursvirksomhet i regi av Bærum Teaterskole. Rekruttering til Bærum Barneteaters skjer etter behov via Bærum Teaterskole, og Bærum Barneteater regnes som et av Norges fremste i sitt slag.  Profesjonelle instruktører, koreografer og musikere arbeider med barna og ungdommene for å lage gjennomførte forestillinger.

Bærum barneteater
Snødronningen
3.-22. desember, Sandvika Teater

Detaljer

Start:
desember 3, 2022
Slutt:
desember 22, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Sandvika teater, Lille scene
Bærum, Norge + Google-kart

Arrangør

Bærum barneteater