[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sel teaterlag topper laget i årets Kristin

juni 23, 2015 - juni 27, 2015

Line Verndal i hovedrollen som Kristin Lavransdatter  på Jørungard i Sel.

Line Verndal er en dyktig skuespiller som du nok sikkert kjenner igjen fra Himmelblå hvor hun spilte hovedrollen Marit, Nissene på låven og NRK-serien Brigaden hvor hun spilte hovedrollen Andrea.  De mest sentrale teaterrollene hun har hatt, er Nastasia Filippovna i Idioten, Julie i Romeo og Julie, Masja i Tre Søstre, Sugar i musikalen Some Like It Hot og i Sara Kanes 4:48. Høsten 2014 var det premiere på den kritikerroste filmen «operasjon Arktis» der hun medvirker. Hun var og med i tv2s jubileumsutgave av «Skal vi danse» denne høsten.

Og med Anne Marie Ottersen på plass i rollen som den eldre Kristin blir det ett stjernespekket lag som i sommer skal ta oss med inn i middelalderens mystikk og romanser i sommernatten  på Jørundgård  23 – 27. juni. Det er andre år på rad at Anne Marie Ottersen spiller rollen som den eldre Kristin i Kristin Lavransdatter på Jørundgard.

Det er Sel teaterlag som setter opp dette stykket med manus og regi av Svein Gundersen basert på trilogien av Sigrid Undset. Forestillingen settes opp 23-27.juni 2015, og spilles i kulissene som ble satt opp i forbindelse med innspillingen av filmen Kransen. Det er femte året på rad at Sel teaterlag setter opp denne forestillingen der hele trilogien danner bakgrunn for oppsetningen. Tidligere har det vært spilt forestillinger ti år på rad med manus etter Kransen.

Detaljer

Start:
juni 23, 2015
Slutt:
juni 27, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/kristinspelet

Sted

Jørundgård, Nord-Sel, Gudbrandsdalen
Norge

Arrangør

Sel Teaterlag