[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SANDVIKA: «De dødes tjern»

mars 23, 2022 - mars 27, 2022

RYKTE Teater setter opp den norske trilleren «De dødes tjern» i Underhuset, Bærum Kulturhus i Sandvika 23 – 27. mars 2022.

RYKTE Teater ble stiftet 2000, er en ideell forening, med formål å aktivt å arbeide for å fremme kulturaktiviteter ved å motivere medlemmene til å delta i alle aktiviteter f.eks. å lage kulisser, lære skuespillerteknikk, øve roller, lære dans, som inngår i det å skape en teaterforestilling. De har siden 2002 produsert helaftens skuespill. Teateret har årlig satt opp både selvskrevne stykker og klassisk teater.

Siden 2016 har de satt jobbet med Shakespeare og har hatt populære og suksessrike oppsettinger av En midtsommernattsdrøm, Stormen, Troll kan temmes og i 20 19 en moderne versjon av Hamlet. Fra 2017 har vi samarbeidet med Bærum Kulturhus ved å produsere forestillinger basert på arbeid fra en portugisisk og en spansk forfatter og intensjonen er at samarbeidet skal fortsette med teater basert på forfatterskap fra flere land, bl.a Frankrike og England. Disse produksjonene kommer i tillegg til gruppas årlige hovedsatsing. Teatergruppa består ca. 20 skuespillere, som alle er amatører, med aldersspenn fra 15 – 79.

Detaljer

Start:
mars 23, 2022
Slutt:
mars 27, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Underhuset, Bærum kulturhus

Arrangør

RYKTE (Rykkin teater)