[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

OSLO: Sjørøverhistorie fra Bjørndals unge

april 30, 2023 - juni 8, 2023

Bjørndal barne- og ungdomsteater spiller seks forestillinger av familiemusikalen «Skatten på Knokkeløya» i april/mai.
Stykket ble valgt fordi det har spenning og humor for store og små, samt fengende musikk. En annen grunn er at det har mange spennende roller, ikke minst mange jenteroller, forteller de i BBUT.

Det er 20 unge skuespillere på scenen, som spiller og synger. Musikere er funnet i egne rekker.

Her er humor og spenning i skjønn forening når havets Robin Hood møter svik fra sine allierte. Publikum møter Lotte, egentlig en tjenestepike hos en rik hertuginne. Men Lotte begynner å lete etter sin far, kaptein James Førly, som har vært sjørøver all sin dag, en pirat som stjeler fra de rike og gir til de fattige.

Så går ryktene om at James er forrådt av mannskapet og satt i land på en øde øy, hvor det spøker. Den nye kapteinen, Fryktelige Frida, vil ha skattene for seg selv. Lotte drar på en farefull ferd for å redde sin mor. Flere ubudne «gjester» gjemmer seg i kulissene.

Handlingen i stykket foregår på mange ulike steder; fra herskapshus til skute og jungel, så prosessen med å finne gode løsninger for scenebildet og kulisser har vært spennende og utfordrende. Det krever også mye konsentrasjon og utholdenhet fra de unge skuespillerne å jobbe med flere av scenene der det er mange på scenen samtidig, og mye som skjer på en gang.

Forestillinger spilles følgende datoer:
Premiere Søndag 30.4 – Mandag 1.5 – Onsdag 3.5 – Fredag 5.5 – Søndag 7.5
Spillested er Europasalen på Bjørnholt Videregående skole

Detaljer

Start:
april 30, 2023
Slutt:
juni 8, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Bjørnholt vgs, Europasalen

Arrangør

Bjørndal barn- og ungdomsteater