[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nyskrevet «Aldriland» med Unge SPOR

januar 16, 2016 - januar 22, 2016

Årets hovedforestilling fra Unge SPOR er skrevet og regissert av Iren Førland og komponert av den lokale komponisten Peder Erga! Dette er en fullstendig musikal hvor alt er orginalt. Ur-premieren er 16.januar 2016 i Sola kulturhus.

Julia Pan leter etter bestefaren sin. Han har forsvunnet. Julia vet akkurat hvor han har forsvunnet til, men veien dit går gjennom et knippe hardbankede sjømenn som for tiden holder hus på ”Planken” nede ved elvebredden. Mekkas menn kaller seg selv for ekspedisjonsfarere og eventyrere, men alle vet at de er mer pirater enn legitime seilere. Vil de hjelpe Julia? Og er dette gjerne starten på det som skal bli deres livs største eventyr?

Du får møte både kjente og ukjente karakterer i ”Aldriland”, alle en del av en mektig, magisk og episk verden fylt med magi og eventyr. Unge SPOR byr på en reise proppet med fantasi, kjærlighet, lidenskap og tro!

”Aldriland” er en utrolig historie som byr på noe for alle. Musikken vil ta deg med storm, historien vil berøre deg og det storslåtte ensemblet vil underholde deg og hviske deg med inn i en verden langt herfra, lover Unge SPOR.

Detaljer

Start:
januar 16, 2016
Slutt:
januar 22, 2016
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.ungespor.no/

Sted

Sola Kulturhus
United States

Arrangør

Unge SPOR