[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

TRONDHEIM: Narnia i Sjiraffen-tapning

desember 8, 2021 - desember 12, 2021

Rosendal Teater/Sjiraffen i Trondheim inviterer publikum med inn i sitt Narnia-univers, med spennende fabeldyr, skumle hekser og snille løver. Premiere er 8. desember, og det er fire forestillinger av «Narnia – løven, heksa og klesskapet». Dette er et samarbeid mellom alle Sjiraffen Kultursenters kunst- og kulturgrupper for mennesker med ulike funksjonsvariasjoner. Aktørene er i alder 6-50 år, de fleste med lang fartstid på scenen. Rundt 80 skuespillere, musikere og dansere står på scenen.

Og historien? Det er krig i England, og de fire søsknene Peter, Lucy, Edmund og Susan sendes ut på landet for å bo hos sin onkel og tante. Under en oppdagelsesferd i huset oppdager Lucy en hemmelig verden, bakerst i et garderobeskap. Hvem er de merkelige skikkelsene med horn og hover der ute i skogen? Og hvem er denne Heksa Hvit, som sørger for at det alltid er vinter og aldri sommer? Hvor er egentlig Narnia?

MANUS: Dramas, bearbeidet av Ragnhild Arntsen
REGI: Ragnhild Arntsen med Elise Hørgård Unsmo, Martine Røys Nesbakk, Ranveig Trælnes, Marit Rossmann, Iven Ålråk og Kristine Hørgård Unsmo
MUSIKK: Anna Pernille Ruud
MUSIKKLEDELSE: Erlend Moe, Johannes Tessen Jystad og Mona Krogstad
MASKE OG KOSTYME: Leo Thörn / Teateraterlier
AKTØRER: Skuespillere, dansere og musikere ved Sjiraffen Kultursenter

Detaljer

Start:
desember 8, 2021
Slutt:
desember 12, 2021
Kategori for Arrangement:

Sted

Sjiraffen Kultursenter, Trondheim
Norge

Arrangør

Sjiraffen Kultursenter
Vis Arrangør nettside