[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Musikal i Moss!

oktober 22, 2016 - oktober 30, 2016

Kr. 210-Kr. 275

looservilleMusikalen Loserville med Teaterkråkene på Parkteatret i Moss.

Høstens oppsetning med Teaterkråkene på Parkteatret byr på en herlig miks av fengende rockemusikk, 70-tallsnostalgi og søt romantikk. Musikalen Loserville settes opp for første gang i Norge – passelig nok i rockebyen Moss.

Storyen i Loserville tar oss tilbake til 70-tallets USA der Star Trek akkurat har blitt vist på TV for første gang og Internett ennå ikke er oppfunnet. Kompisene Michael og Lucas jobber med hver sin store nerdedrøm. Den ene vil få datamaskiner til å snakke sammen. Den andre skriver på en roman om intergalaktisk krig i verdensrommet.

Inn i dette vennskapet kommer Holly, som drømmer om å bli verdens første kvinnelige astronaut. Dermed er det duket for både romantikk og trøbbel, ikke minst på grunn av historiens skurk Eddie som forsøker å stjele både oppfinnelser, venner og kjærester. Rundt dette plottet skapes en supersjarmerende musikal om å være nerd og følge drømmene sine, om lojalitet og vennskap og om den store kjærligheten. Alt akkompagnert av musikk som er akkurat passelig fengende og rocka til å gjøre det vanskelig å sitte stille i stolen og holde beina i ro.

Musikalen Loserville er skrevet av britene James Bourne and Elliot Davis og bygger på plata ”Welcome to Loserville” med Bournes band ”Son of Dork”. Det er en liten perle av popete punkrock som sammen med den søte storyen skaper underholdning for hele familien. Her er massevis av referanser til Star Wars til glede for fans i alle aldre, og sjarmerende tilbakeblikk til den førdigitale tidsalder på 70-tallet. Men først og fremst er det skuespill, sang, dans og fargerike kostymer av beste Teaterkråkemerke som vil gi showglede enten du er 10 eller 80.

Detaljer

Start:
oktober 22, 2016
Slutt:
oktober 30, 2016
Kostnad:
Kr. 210-Kr. 275
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.parkteatret.com/post/6014644/

Sted

Parkteatret
Moss, Norge

Arrangør

Teaterkråkene
Vis Arrangør nettside