[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mer av «Arven» i år

juni 6, 2015 - juni 12, 2015

ArvenRomeriksspillene fra Blaker Skanse setter også i år opp stykket «Arven», et utendørs historisk spel skrevet av Mari Mehus og Henrik Berg Larsen. 

Årets utgave av spillet er en utvidet versjon; både når det gjelder lengde og antall deltakere. 2014-utgaven varte en time. Denne skal vare 1,5 time. Handlingen utspiller seg på sensommeren 1814, og vi får merke konsekvensene av det som skjer i landet vårt. Soldatene og majoren på Skansen ønsker seg krig, men det store slaget skjer egentlig bare i majorens hode. Allikevel får vi se hvordan det kunne ha vært, om svenskene virkelige hadde kommet til Skansen i 1814. Det skal bli mye action, kanonsmell, kuler og krutt. Her skal det ikke spares på hverken krutt eller andre effekter! 

«Arven» er ikke bare krig, her finner du alt et norsk spel skal inneholde; kjærlighet og romantikk, sorger og gleder, dans og folkeliv, intriger på flere plan, masse humor, spell og fantestreker, i tillegg til tragiske skjebner og såre tilbakeblikk, men også vakre øyeblikk med nydelig sang og musikk. Ikke noe spel uten hester, de har alltid en viktig rolle i spelene på Blaker Skanse.

Premieren er 6. juni, og med forestilling 7., 9., 10 og 12. juni. Alle oppføres på Blaker Skanse på kvelden.

 

Detaljer

Start:
juni 6, 2015
Slutt:
juni 12, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.romeriksspillene.no/

Sted

Blaker skanse
Norge

Arrangør

Romeriksspillene på Blaker Skanse
Vis Arrangør nettside