[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

LILLEHAMMER: Åh, for en elsker

februar 7, 2023 - februar 15, 2023

Lillehammer-Øyer seniorteater har planene klare for 2023. De starter med forestilling er «Åh, for en elsker» av Arnold & Bach – en forviklingsfarse, med samme forfatter som «Flammedanserinnen» (som de har oppført tidligere) og den velkjente «Den spanske flue».

Det er en lett og morsom handling: Far går med planer om å gifte bort sin datter til sin kompanjong. Hun er lite interessert, og mennene bestemmer seg for å gjøre han til en interessant kvinnebedårer, noe som pirrer interessen. Forviklinger og misforståelser, til slutt dukker en av kvinnene opp i egen person og komikken er total. På scenen står 10 seniorer med en gjennomsnittsalder rundt 75.

Lillehammer og Øyer Seniorteater ble etablert i 2010 som en aktivitetsgruppe for teaterinteresserte seniorer knyttet til Den kulturelle spaserstokken. Gruppen har som intensjon å øve inn et skuespill for offentlig framvisning årlig. Følgende forestillinger har vært presentert for publikum: «Skjærgårdsflirt» (2011), «Vekkeruret» (2012), «To pinner i kors» (2014), «Brødrene Østermanns huskors» (2015), «Mord over en lav sko» (2016) og «Flammedanserinnen» (2017).

Seniorteatret har i tillegg opptrådt på andre arrangementer for seniorer i Øyer og Lillehammer, blant annet på Rullatorfestivalen. Instruktør for gruppen har hele tiden vært Henrik Slåen. Seniorteatret omfatter for tiden 17 seniorer. Gjennomsnittsalderen er nå 75 år.

«Åh, for en elsker» spilles i perioden 7.-15.02.2023 i Kulturhuset Banken

Detaljer

Start:
februar 7, 2023
Slutt:
februar 15, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Kulturhuset Banken
Kirkegata 41
Lillehammer,
+ Google-kart

Arrangør

Lillehammer og Øyer seniorteater