[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy»

juni 20, 2018 @ 19:00 - juni 30, 2018 @ 15:00

NOK540

DETTE MÅ DU BARE FÅ MED DEG!
Musikkspillet har høstet svært gode kritikker i mediene for sin høye kvalitet. Her er det et samspill mellom profesjonelle og amatører som det virkelig gnistrer av!
Dette skrev teateranmelder Ole Jacob Hoel i Adresseavisen etter premieren i 2017: «Men først og fremst er dette strålende flott ensemblespill. Alle, fra de yngste barna via unge dansere til godt modne statister, imponerer med dedikasjon og innlevelse», skrev Hoel, og kastet terningkast fem! Han mente det er en imponerende vital veteranoppsetning.

Han er langt ifra den eneste som de siste årene har nesten mistet munn og mæle etter å ha sett forestillingen.

– «Lady’en er et fenomenalt fenomen,» uttalte riksteatersjef Tom Remlov etter at han sett musikkspillet. – Musikkspillet måler seg med det meste, og vel så det. Det er gjennomarbeidet som verk, og som forestilling. Forestillingen er helt fenomenal. Frodig, overraskende, innholdsrik. Kort og godt veldig bra, fortsatte Remlov.

Ellen Horn, tidligere kulturminister og sjef for Riksteateret, var ikke mindre begeistret da hun så spillet noen år tidligere: – «Jeg har sett mange spel og vanligvis kjeder jeg meg på teateret, for jeg har sett så enormt mye, men dette musikkspillet er nærmest i egen klasse. Så gjennomarbeidet, så sjarmerende, så rørende – og uten dødpunkter. Jeg ble helt grepet. Dette musikk-spillet kunne ha vært spilt både på Broadway og i London.»

Den 23. utgaven av musikkspillet går i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 20. juni til og med 30. juni. Se alle forestillingene – og kjøp billetter her.

Detaljer

Start:
juni 20, 2018 @ 19:00
Slutt:
juni 30, 2018 @ 15:00
Kostnad:
NOK540
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://ladyarbuthnott.no/

Sted

Sunndal Kulturhus
Norge + Google-kart

Arrangør

Jazzå Teateret
Vis Arrangør nettside