[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy»

juni 19, 2019 @ 19:00 - juni 29, 2019 @ 19:00

Over 8000 solgte billetter siden premieren i 1996!
Dette er absolutt verdt en tur til Sunndalsøra om det så er bare er for å se forestillingen.

(mer informasjon under plakaten)

Billettene til 2019-utgaven av musikalen «Lady Arbuthnott – Frua fra Elverhøy» er allerede lagt ut for salg.

BILLETTER

– Det lønner seg å være ute i god tid for å sikre deg billetter, oppfordrer produsent Tommy Fossum. Arbeidet med 2019-versjonen av den populære musikalen er for lengst i gang. Som tidligere år blir det kjente og ukjente rollefigurer, og det jobbes kontinuerlig med å videreutvikle forestillingen som har bergtatt titusener gjennom årene. Over 75 000 billetter har siden 1996 vært solgt til forestillingen.

Musikkspillet har gjennom årene høstet svært gode kritikker i nasjonale medier som VG, Dagbladet, Adresseavisen og lokale og regionale aviser som Tidens Krav, Aura Avis, Driva og Opp for sin høye kvalitet. Her er det et samspill mellom profesjonelle og amatører som det virkelig gnistrer av! Avisa Driva skrev etter forestillingen i 2018: – Ja, tårene de triller som fossene nedover Sunndalsfjella, fra «Ho vil dø» og til Ladyen selv trekker sitt siste sukk. Det er ikke en gang noen vits i å forsøke å skjule at man gråter, for sidemannen tørker tårer like innbitt som deg selv. Adresseavisen vektla det strålende ensemblespillet i sin anmeldelse. «Alle, fra de yngste barna via unge dansere til godt modne statister, imponerer med dedikasjon og innlevelse». Riksteatersjef Tom Remlov har bare karakterisert musikkteatret for «et fenomenalt fenomen». Tidligere kulturminister og sjef for Riksteateret, Ellen Horn, mener musikkspillet er i en egen klasse. «Jeg ble helt grepet. Dette musikkspillet kunne ha vært spilt både på Broadway og i London», sa Horn.

JazzåTeatret produksjon ønsker velkommen til den 24. utgaven av Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 19. juni til og med 29. juni i 2019.

Detaljer

Start:
juni 19, 2019 @ 19:00
Slutt:
juni 29, 2019 @ 19:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Sunndal Kulturhus
Norge

Arrangør

Jazzå Teateret
Vis Arrangør nettside