[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KRAGERØ: Otto på scenen – og truet Otto i Afrika

mars 10, 2022 - mars 20, 2022

Kragerø barneteater setter opp «Otto er et nesehorn» av den danske forfatteren Ole Lund Kirkegård i mars 2022 i Kragerø Kino.

Mange barn har kanskje sett historien på kino? Den handler om Topper – en optimistisk, glad og fantasifull gutt – til tider løper fantasien litt vel løpsk. Da han en dag finner en gammel blyant, skjer det noe så fantastisk, at selv hans villeste fantasi ikke kunne funnet det på: Blyanten viser seg å være magisk! Da Topper og vennen hans, Viggo, tegner et kjempeneshorn hjemme på stuetapeten, blir dyret levende! Neshornet døpes Otto, og guttene er veldig fornøyde med sitt nye kjæledyr. Det er imidlertid noen utfordringer med å bo i en leilighet i 3. etasje med et gult, gigantisk og sultent nesehorn…

Så får vi se hvordan Kragerøversjonen blir!

Samtidig setter Kragerø barneteater søkelyset på en høyst reell og virkelig nesehorn-katastrofe. De ønsker med sin forestilling å sette fokus på de ekte Ottoene, for de trenger virkelig hjelp! I fjor ble mer enn tre afri­kanske neshorn i snitt drept hver eneste dag. For å Redde neshornet må krypskytingen stoppes. Kragerø barneteater oppfordrer via WWF: Stopp naturkriminalitet – Bli med oss i kampen – bevar Ottoene!

Detaljer

Start:
mars 10, 2022
Slutt:
mars 20, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Kragerø kino

Arrangør

Kragerø barneteater