[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

HAUGESUND: «Horisont»

januar 31, 2021 - februar 2, 2021

kr100

Boals Forumteater for ungdom i samarbeid med Hemmingstad Kultursenter presenterer forestillingen «Horisont» med tema forståelse og empati.

Historien i «Horisont» omhandler elever på en skole som opplever ulike problemer i hverdagen fra lesevansker, ADHD, psykiske utfordringer og identitet/tilhørighet. Disse problemene møtes ofte med store utfordringer da ikke alle viser like stor innsikt og empati for deres situasjon. Mange unge sliter med lav selvfølelse og gjør hva de kan for ikke å bli stigmatisert eller sett på som annerledes og mindreverdig. Hverdagen blir fylt opp av stress. Tilhørighet og forståelse fra venner og familie er viktig for alle barn og ungdom.

Boals Forumteater for Ungdom viser gjennom sin forumteatermetode at den passive tilskueren må aktiviseres. Dette for å sette i gang en kjedereaksjon som kan stoppe misforståelser og vise mer empati og medmenneskelighet.

Boals Forumteater for Ungdom ble etablert i 2002 og har spilt mange forestillinger som har ført til en rekke priser: «Inspirasjonspirsen» fra Scenetekstfondet, Haugesund Kommunes Kulturpris og Haugesund Sparebanks Kulturpris.

Regi/Manus: Niels Petter Solberg
Koreografi Christina Meling
Lys/Lyd: Tobias Fylkesnes Hovland,
Inspisient: Fredrik Syre
Konsulent ADHD foreningen: Barbro Helgesen

FORESTILLINGER:
Søndag 31. januar 2021 kl. 18:00
Mandag 1. februar 2021 skoleforestillinger
Tirsdag 2. februar 2021 kl. 18:00 og kl. 19:30 (lukkede forestillinger)

Detaljer

Start:
januar 31, 2021
Slutt:
februar 2, 2021
Kostnad:
kr100

Sted

Hemmingstad Kultursenter
Haugesund, Norge

Arrangør

Boals Forumteater for Ungdom