[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GRINDVOLL, LUNNER: Jorda rundt på 80 dager

april 22, 2023 - april 30, 2023

Fagertun barne- og ungdomsteater inviterer til en reise «Jorda rundt på 80 dager» – nå som velkjent teaterforestilling. I slutten av april ønskes publikum velkommen til Skogglimt for å se en fantastisk gjeng barn og ungdom fortelle deg denne historien basert på Jules Verne sin roman fra 1873.

Stykket er tilrettelagt for FABU og har både alvor og mye humor i seg.

Handlingen er lagt til 1872 i en verden i stor endring. Dampskip og damptog er i full fremmarsj, hesten vil snart byttes ut med bil og traktor, og det er ikke lenge før verdens første fly også ser dagens lys.

Da Den Engelske Bank ranes blir det påstått blant Londons velstående menn at det vil være umulig å finne raneren igjen siden jorda er så stor. Phileas Fogg bestemmer seg da for å inngå et veddemål hvor han skal bevise at det ved hjelp av dagens fremkomstmidler skal være mulig å reisen jorda rundt på 80 dager. Med seg på reisen tar han sin nyansatte, og en smule nølende, tjener Passepartout. Det Fogg og Passepartout ikke vet er at politimennene Fix og Fax tror det er Fogg som har ranet Den Engelske Bank, og de følger derfor etter dem i håp om å kunne arrestere ham. Reisen innom verdens ulike land blir spennende og Fogg og Passepartout møter på både hindringer og hjelp.

Om de kommer seg jorda rundt på 80 dager eller ikke får du se om du reiser til Skogglimt 22.-30.april 2023.

Detaljer

Start:
april 22, 2023
Slutt:
april 30, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Skogglimt, Grinvoll på Hadeland
Norge + Google-kart

Arrangør

Fagertun barne- og ungdomsteater (FABU)