[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GJØVIK: Musicals er tilbake etter to års pause

mars 26, 2023

Søndag 26. Mars er Musicals i Gjøvik tilbake etter en pause på to år. I år samles flere av regionens beste innenfor sang, teater og show for å ønske publikum tilbake til en forestilling som var en årlig tradisjon fram til februar 2020. Etter en nedskalert sommerforestilling i 2021 og en avlyst forestilling i februar 2022 er det en gjeng glade musikalmedlemmer som gleder seg til å stå på scenen igjen!

I år inviteres publikum til showforestilling i Gjøvikhallen.

Musikalgjengen framfører to forestillinger den dagen, og publikum vil få et ”best-of-show» med høydepunkter fra de 17 foregående showene. Det blir først og fremst gjensyn med låter publikum kjenner fra før, fra musikaler som Les Misérables, Cabaret, Annie, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, Tolvskillingsopearen og Anything Goes.

De som medvirker er Elisabeth Aasheim, Bent Ture Tomtum, Morten Arnesen, Heidi Harriet, Magne Bjørnsengen, Linda Slåttum, Johnny Bergersen, Siv Elin Oterhals, Judith Gunter, Francesca Arnaldo, Elin Hem Stenersen og Jenny Lersveen. I tillegg til å synge vil Bent Ture Tomtum også være forestillingens konferansier. Bandet er under ledelse av Jostein Størkersen og inkluderer Per Strand, Tom Arne Olsen, Tom Arne Fossheim og Kristine Sveum.

Søndag 26. mars blir det to forestillinger i Gjøvikhallen. Kl 15:00 og kl 18:00.

Detaljer

Dato:
mars 26, 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Gjøvikhallen

Arrangør

Musicals i Gjøvik