[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Familiemusikalen – DEN HVITE DAME

august 3, 2017 @ 22:00 - august 13, 2017 @ 22:00


Det hele begynte en vinternatt i 1820. Det var vaktskifte på klokketårnet til Fredriksten Festning og en soldat skulle avløse en annen. Dette var rutine, men denne natten gikk det ikke helt som planlagt. Den første soldaten kom ned fra klokketårnet, likblek og livredd. Noe hadde skjedd, men han fikk ikke fram et ord. Den andre soldaten kom snart ned han også. Like redd og ute av stand til å snakke. Festningens løytnant tok med seg pistolen sin og gikk ut for å se hva som foregikk. Like etter hørtes et skudd, og løytnanten var sporløst forsvunnet.

Hva hadde skjedd oppe på tårnet? Hva var det som førte til at en mann ble gal, en ble stum og en annen forsvant? Var det på grunn av Den Hvite Dame? Hun som i dag går igjen på Fredriksten Festning og som flere hevder å ha sett kaste seg utfor klokketårnet?

Jenny (14) er fast bestemt på å finne det ut. Hun tar med seg lillebroren sin Jakob (10) til festningen for å gå på spøkelsesjakt, men spøkelsesjakten går ikke helt som Jenny hadde forventet og før hun vet ordet av det blir hun og Jakob kastet tilbake i tid til 1820 og det som skal bli deres livs største eventyr.

Detaljer

Start:
august 3, 2017 @ 22:00
Slutt:
august 13, 2017 @ 22:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Fredriksten Festning, Halden
Halden, + Google-kart

Arrangør

Fredriksten Kulturproduksjoner
Vis Arrangør nettside