[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ny familiemusikal av Sigurd Dragedreperen i Sandvika

oktober 20, 2016 - november 6, 2016

240kr

Sigurd Dragedreperen famililemusikal 2016Sandvika Barne- og Ungdomsteater er stolte av og presentere en nyskrevet familiemusikal basert på Torill Thorstad Haugers bok Sigurd Drakedreperen. Urpremiere 20. oktober 2016.

Sigurd Dragedreperen
Sigurd er sønn til en mektig viking-jarl. Han er oppkalt etter sagnhelten Sigurd Favnesbane som drepte den fryktelige draken på Gnitahei. Foreldrene forventer at Sigurd skal bli like modig som sin navnebror, og at han skal vokse opp og bli en sterk og våpenfør viking, som alle i hans slekt. Sigurds største ønske er å få bli med faren og de andre vikingene på tokt, men Sigurd er ikke en stor og sterk viking, han er redd, og føler seg helt alene. Sigurd drømmer seg bort og inn i en verden med store draker som han kjemper mot på mesterlig vis. I fantasiverdenen er han alt det han ikke får til i virkeligheten.

En dag kommer viking-jarlen og hans krigere hjem fra tokt. Med seg har de to nye treller, Reim og Tir. Trellene er på Sigurds alder, og i det skjulte vokser det etterhvert frem et sterkt vennskap mellom Sigurd og Reim. Sigurd er oppdratt til å hate trellfolk, men følelsene for Reim gjør at Sigurd begynner å stille spørsmål ved foreldrenes virkelighetsoppfatning. Kanskje finnes det en annen måte å være viking på enn ved slåssing, fiendskap og plyndring.

Produksjonsteamet
Manus og regi: Merete M. Stuedal og Lisa Smith Walaas, fritt etter Torill Thorstad Hauger.
Musikk: Lisa Smith Walaas
Koreografi: Kristin Ryg Helgebostad og Dina Moen
Scenografi og kostyme: Thale Kvam Olsen
Kapellmester: Martin T. Johannessen

Anbefalt aldersgrense: 5 år +

Sigurd Dragedreperen teater 2016

Detaljer

Start:
oktober 20, 2016
Slutt:
november 6, 2016
Kostnad:
240kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://baerumkulturhus.no/sigurd-dragedreperen

Sted

Sandvika teater, store scene
United States

Arrangør

Sandvika barna- og ungdomsteater