[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Brosteinsteateret spiller «Rapunzel»

november 5, 2014 @ 08:00 - november 15, 2014 @ 17:00

rapuntzelBrosteinsteateret i samarbeid med Hemmingstad Kultursenter presenterer «Rapunzel» som årets juleforestilling med premiere onsdag 5. november 2014.

Historien om Rapunzel har de siste årene oppnådd stor popularitet selv om historien er skrevet ned av Brødrene Grim for 200 år siden. Brosteinsteateret presenterer sin egen versjon som stort set baserer seg på Brødrene Grims historie, men som også har sin egen vri. Den vakre Rapunzel blir holdt fanget oppe i et høyt tårn av en ondskapsfull heks som hevner seg på hennes foreldre, Kongen og Dronningen. Både folk og dyr i Kongeriket er fortvilet over at deres Prinsesse Rapunzel er borte vekk og umulig å finne. Etter mange år vokser Rapunzel seg opp til å bli en vakker ung kvinne. Hennes hår er like langt som hennes alder av 16 år og henger ned langs tårnet som en påminnelse om at årene har gått. En dag skal slottet arrangerer et stort selskap som samler Prinser og Prinsesser fra hele verden. Ved en tilfeldighet oppdager den ene Prinsen at noe merkverdig skjer i skogen når han møter på Heksen og hennes datter Dotterine. Gjennom en spennende historie krydret med humor, musikk og dans, samt fargerike kostymer og kulisser, trer historien om Rapunzel frem på scenen i vår nye teaterproduksjon.

Regi og manus er ved Niels Petter Solberg og på scenen 25 aktører i alderen 10 til 60 år. I tillegg har Brosteinsteateret hatt hjelp med kulisser fra Aud Sigrid Flesland, koreografi Junhild Synnevåg og i tillegg så er det mange medhjelpere til kostymer, rekvisitter og produksjon.

Gjennom sine 12 år har Brosteinsteateret presentert mange ulike teaterproduksjoner som satser på nye historier som gjerne ikke blir sett så ofte. «Rapunzel» fortsetter denne tradisjonen og er et tilbud som passer til alderen 5-100 år. Etter forestillingen serveres grøt og saft i Biografen Cafe.

Billettbestilling ved Obs Kiosken, Amanda Storsenter og Biografen Cafe ved Hemmingstad Kultursenter (tlf.52734905) . Billettpris er kr 160,- og inkluderer grøtservering etter forestillingen. Varighet 60 min.

Forestillingsdatoer: 5. november 2014 kl. 1800. Også forestillinger fredag 7. november kl. 18, Lørdag 8/11 kl. 14 og 16, søndag 9/11 kl.16, Tir. 11/11, Ons. 12/11, Fre. 14/11 kl. 18 og lørdag 15/11 kl.14 & 16

Disse er med på scena:
Prinsesse Rapunzel Siri Håp Hetland
Prins Charming Espen Fernando Aarvik
Kong Johannes/
Prins Charming Kasper Horsfjord
Dronning Berta Marianne Bjørgen
MimmiHeks Tove Remøy
Dotterine, hennes datter Jenny Halseid
Prinsessene:
Tornerose Henny Liadal Haukeland
Prinsesse Gullhår Celine Losvik Dahle
Snehvit Julie Wiig
Askepott Marianne Kvale
Prinsessen på erten Helene Utvik
Prinsene:
Prins Joakim Fredrik Skauge
Prins Edward Even Aamodt
Robin Hood Jan Helge Naley
Baronesse, Askepotts stemor Gro Olsen
Medusa, Snehvits stemor Lise Strøm Sveine
Alven Petronella Nora Eriksen Myklabust
Alven Esmeralda Kitty Nilssen
Guvernanten Rosie Betzy Nilssen
Reven Lurifaks Vebjørn Waage Husby
Ravnen Baldrian Krister R. Pedersen
Katta Nussi Iselin Murna Eriksen
TigerLily Isabel Huanca
Haren TippTopp Marianne Kvale

Disse står på bak scena:
Regi/Manus Niels Petter Solberg
Koreografi Junhild Synnevåg
Scenografi Aud Sigrid Flesland
Kostymer Lovise Strandvik Eriksen
Lyd/lys Egil Jondal/Helge Kallevik
Inspisient Mia Gabrielsen
Scenemester Anne Beth Horsfjord

Detaljer

Start:
november 5, 2014 @ 08:00
Slutt:
november 15, 2014 @ 17:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Hemmingstad kultursenter
Haugesund, Norge + Google-kart

Arrangør

Brosteinsteateret