[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ÅRVOLL, OSLO: Grevinnen går igjen og igjen

mars 1, 2022 - mars 3, 2022

Det blir mars 2022 før Bjerke dramatiske selskap drar opp sceneteppet for «Grevinnen går igjen og igjen» i kultursalen på Årvoll gård.

Dette er den utrolige historien om Grevinnen som altså går igjen og igjen. Grevinne Schnob von Platten-Juhl er i tvil om hvordan arven skal fordeles. Hun iscenesetter derfor sin egen død, med advokat som observatør av reaksjonene. For hvordan vil dette gå, når datteren ikke har vært hjemme siden grevens begravelse for 25 år siden, og sønnen er nektet adgang til godset etter å ha solgt en Rembrandt for 1500 kroner?

Koldjomfruen og hovmesteren utgjorde radarparet som hadde litt for sterk lyst til kortspill og drukkenskap. Hovmesteren slet i tillegg med dårlig hørsel og trang til våpenbruk. Det hører med til historien at de hadde brukt opp grevinnens penger. Slikt blir det forviklinger av!

Bjerke Dramatiske Selskab ble startet 1. Februar 1996. De søker stadig etter nye medlemmer på denne måten:
Har du litt galskap i magen? Søker nye utfordringer i livet? Eller bare elsker å stå på en scene?
Til deg som har veldig lyst til å være med, men føler at skuespill ikke er helt din greie? Kan du spille instrument, sy, strikke, danse, styre lys, sminke, synge, eller kanskje liker å skrive morsomme historier?
Da er det bare å komme å leke med oss!

Detaljer

Start:
mars 1, 2022
Slutt:
mars 3, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Årvoll Gård
Årvollveien 35
Oslo, Norge

Arrangør

Bjerke Dramatiske Selskab