[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Annie»

november 17, 2017 @ 18:00 - november 18, 2017 @ 17:00


Amatørteatret Fantasia inviterer til familiemusikalen «Annie».  «Annie» er historien om jenta som blir forlatt på trappen til et barnehjem av foreldrene sine, med lite annet enn et løfte om at de en gang skulle hente henne igjen. 

Den rørende historien om den sjarmerende barnehjemsjenta Annie er kjent for flere generasjoner. Historien foregår i New York nær juletid i 1933. Annie blir etterlatt på trappen til barnehjemmet med en halv medaljong og en lapp med foreldrenes løfte om å en dag komme tilbake til henne. Barnehjemslivet er ingen dans på roser, barna blir styrt med streng hånd av miss Hannigan – barnehjemsbestyreren som ikke kan fordra barn.

En dag kommer Grace Farrell, privatsekretær til milliardær Oliver Warbucks, til barnehjemmet. Hun har fått i oppdrag av Warbucks å invitere et foreldreløst barn til å tilbringe julen hos dem – for å få litt god PR. Men møtet med Annie blir alt annet enn det Warbucks hadde tenkt, hun sjarmerer ham i senk i den grad at han til og med ønsker å adoptere henne! Men Annies store drøm er å finne foreldrene sine, så Warbucks gjør alt han kan for å hjelpe henne.

Stykket inneholder intriger, farer, tristhet og glede, alle de velkjente sangene, flotte dansescener og mye humor. Stykket er skrevet i 1976 av Thomas Meehan, Charles Strouse og Martin Chornin. Oversatt til norsk av Finn Ludt.

Amatørteateret Fantasia`s, små og store, talentfulle skuespillere gleder seg nå til å få publikum i salen. Velkommen skal du være.
Barnevennlig
Spilles i Ælvespeilet fredag 17. november kl. 18:00 og lørdag 18. november kl. 13:00 og 17:00

 

Sted

Ælvespeilet
Porsgrunn Norge + Google-kart

Arrangør

Amatørteateret Fantasia
Vis Arrangør nettside