Fortsatt ledig plasser på noen av kursene under Teaterdagene!

Det er fortsatt ledige plasser på noen av kursene under Teaterdagene helgen 20. – 22.september på Lillehammer, og vi utvider påmeldingsfristen slik at eventuelle «etternølere» også kan få anledning til å melde seg på til en fantastisk morsom og lærerik kurshelg på Lillehammer.
Fristen var opprinnelig 1.september, men siden vi ser at det er plass til flere deltakere fyller vi opp så langt det lar seg gjøre.
DERFOR ER DET INGEN GRUNN TIL Å DEPPE FORDI DU VAR LITT SENT UTE MED PÅMELDINGEN.
Døra står fortsatt på gløtt og velkommen skal dere være!
Les mer om de ulike kursene, program og forestillinger for helgen. Her finner du også link til påmeldingen.

Kanskje er det noen barne- og ungdomsteatergrupper som trenger rekrutering til nye instruktører, eller du tenker å starte opp en barneteatergruppe?
Da anbefaler vi kurs i Barneteaterledelse.
Holder dere på med historiske spel og trenger litt mer kunnskap om hvordan slikt på best mulig måte kan organiseres, eller dere gjerne skulle hatt litt mer kunnskap om hvordan slåss uten å skade seg selv eller motstanderen? Kanskje kurs i Spel og friluftsteater eller Scenekamp kunne være en god idé.

Noen jobber bak scenen for å sminker skuespillerne, mens andre syr kostymer. Hva med kurs i Teatersminke eller Kostyme/redesign?
Du skal kanskje på audition for å skaffe seg en rolle på et teater eller i en TV-produksjon? Da er Monologkurset et superbra alternativ.

Eller dere trenger å bli tryggere på hverandre og øve litt på å improvisere. Hva med Klovnens Visdom! =)
(På kurset Improvisasjon er det er det for sent å melde seg på i år, det er allerede helt fullstappa.)

Bor det en liten komiker i deg eller du holder på med revy? Vi har noen ledige plasser på kurset i Standup/Humor/Fremføring

Har du spørsmål vedrørende Teaterdagene og hvor det fortsatt er ledige plasser, så ikke nøl med å slå på tråden.
Tlf.: 418 50 555